S-au întors fetele de la Tokyo

Foto: Prosport

Gimnastele noastre s-au întors aseară de la Tokyo, la aeroport fiind așteptate de ziariști și cele mai norocoase și de familie.

În Prosport găsiți declarațiile Cătălinei și a domnului Bellu:

Gimnasta Cătălina Ponor speră ca echipa României să vină măcar cu o medalie şi spune că pentru ea prezenţa la CM a fost un fel de testare: “Sperăm să ne revenim cât mai repede din ce s-a întâmplat aici, să muncim mai mult şi să ne întoarcem pe podium. Cel mai bine e să ne adunăm noi şi să încercăm să dăm dublu faţă de cât am dat la antrenament“.

Trebuie să existe nişte măsuri drastice pentru această contraperformanţă pe care eu mi-o asum, trebuie lăsată departe. Probabil că am făcut o evaluare greşită şi ne-am înşelat crezând că unele fete şi vor şi pot mai mult. Pentru mine rămâne o problemă cum aceste fete se descurcă atât de bine în antrenamente şi nu pot păstra acelaşi ritm în concurs şi nu se pot aduna şi nu pot trece peste ce se întâmplă dacă şi ratezi.
Este un bilanţ catastrofal, să nu ne învârtim în jurul cuvintelor mici. Aştept ca federaţia să tragă concluzii, îmi asum eşecul, deşi este foarte greu având în vedere cât am muncit. Avem o reţetă care a funcţionat şi înainte de Sydney şi Atena, dar poate fetele de acum sunt din alt aluat. Urmează întoarcerea în sală şi renunţarea la eticheta că fetele nu vor rezista la un program dur de antrenament. Cine rezistă, rezistă, cine nu, nu
“, a spus Bellu.

El a precizat că nu avea aşteptări mari de la Cătălina Ponor, care oricum “a tras cât a putut echipa după ea” şi a subliniat că speră ca până la Jocurile Olimpice fetele să formeze “o echipă”.

Pe DigiSport puteți vedea și o scurtă filmare de la sosirea sportivilor noștrii în țară.

Advertisements

2 responses to “S-au întors fetele de la Tokyo

  1. Katja Meier-Hoffmann 18 October, 2011 at 2:03 pm

    Hi, I recently discovered your site during Worlds and I just wanted to say I like it! I really need to learn some more Romanian though 🙂 Keep up the good work!

  2. monagym 18 October, 2011 at 2:07 pm

    Thanks Katja!
    I will try to translate some posts in English also 🙂
    You can also check Catalina Ponor’s Official Page on Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: