JO 2012 – Finalele pe aparate: bârnă și sol

În câteva minute vor începe ultimele finale olimpice!

România va fi reprezentată de Larisa Iordache și Cătălina Ponor la bârnă iar la sol va intra din nou Cătălina Ponor, de data aceasta cu Sandra Izbașa care va încerca să-și apere titlul olimpic la sol.
Tare fetele!

Advertisements

3 responses to “JO 2012 – Finalele pe aparate: bârnă și sol

  1. Maverick 7 August, 2012 at 4:13 pm

    Bravo Catalina !

  2. Ana-Maria 7 August, 2012 at 5:04 pm

    Esti cea mai buna Catalina!Meritai aurul si o tara intreaga a vazut asta, suntem mandrii de tine si iti apreciem toata munca,nu multe gimnstae se pot intoarce dupa atata pauza tu ai aratat imposibililul si mai mult de atat poti da si mai mult,capul sus si treci peste aceasta perioada,la Rio vei straluci!!

  3. Daniel T 7 August, 2012 at 5:42 pm

    A fost furata azi de doua ori! Aly a prestat cam anapoda cu doar 2 din 4 legaturi reusite, vreo 3 ezitari, pozitii ale picioarelor de parca statea la toaleta la 2 din 4 salturi, mai degraba participa la olimpiada de dans pentru ca sincer ce am vazut la ea pe scena a fost modest pentru “valoarea” ei (maxim 8.9). Ponor insa – BRAVO! Eleganta si executie de minim 9.5. Pacat ca nu au contestat romanii – sala si-a spus cuvantul huiduind arbitrii la vederea notei. A fost olimpiada americanilor din cu totul alte motive – au fost sustinuti cu minim .200 la orice exercitiu in calificari. Sunt sincer foarte dezamagit de juriul de la gimnastica feminina UK 2012! Catalina daca imi permiteau timpul si finantele eram acolo la fiecare prezenta a vostra si sincer la ce am vazut in calificari si azi as fi huiduit intr-una! Un juriu praf – nu imi pasa daca erau si romani in el sau nu, nu au nici o scuza daca nu isi comanda ochelari. Gimnastica presupune si o oarecare eleganta si prestanta, altfel toate verzele ar avea picioare si s-ar rostogoli p-acolo castigand medalii. Imi pare rau ca ai fost furata… enorm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: