Olimpicii s-au întors în țară!

CREDIT: GSP

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, la revenirea de la Jocurile Olimpice, că medalia de bronz obţinută în concursul pe echipe este mai importantă pentru ea decât cea de la sol.

“Mă bucur că am putut să aduc României o medalie individuală. Pentru mine mai importantă a fost cea obţinută cu echipa”, a spus Ponor.

Cătălina Ponor s-a declarat bucuroasă pentru că a reuşit să treacă peste ratarea de la bârnă, ceea ce i-a permis câştigarea medaliei de argint la sol. “Mă bucur că am putut să dau dovadă de tărie de caracter şi am putut să trec peste ce s-a întâmplat la bârnă. Nu vreau să vorbesc de ce s-a întâmplat în concurs. Ce a fost, a fost. În primul rând eu mi-am făcut greşelile. Dacă nu existau, atunci nu exista nici această problemă”, a explicat Ponor.

Tripla campioană olimpică de la Atena nu ştie dacă se va retrage din activitate, deşi a anunţat că va face acest lucru după Jocurile Olimpice de la Londra. “Nu am spus că mă retrag, am spus-o înainte de concurs. Deocamdată urmează relaxare şi trebuie să vorbesc şi cu antrenorii şi să vedem ce avem de făcut”, a subliniat Ponor.

Sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice de la Londra au revenit la Bucureşti, luni, după două săptămâni de competiţie în care au reuşit să obţină nouă medalii, din care două de aur.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi din 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii (2-5-2): aur – Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint – Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz – echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Sursa: Realitatea.net

O galerie de poze de la întoarcerea olimpicilor în țară găsiți pe situl GSP iar înregistrări video puteți vedea pe Realitatea.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: