Cătălina Ponor: “Gimnastica e ca un drog, mi-e greu să-l scot din sânge”

FOTO: Prosport

Cătălina Ponor, 25 de ani, dublă medaliată la JO de la Londra, a vorbit pentru Dolce Sport despre posibilitatea de a concura şi la Jocurile Olimpice de peste patru ani.

Cătălina Ponor profită de vacanţă. Se odihneşte după concursurile de la Londra, unde a luat două medalii, de argint la sol şi de bronz cu echipa. Cătălina nu ştie ce va face la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. La Rio, în 2016, va avea 29 de ani.

Încă vă las în suspans, pentru că nici eu nu ştiu ce fac. Pot să mă duc la Rio să vizitez nişte plaje. Da, e frumos, plăcut acolo. Pentru mine gimnastica e ca un drog şi mi-e foarte greu să-l scot din sânge, aşa că e foarte greu să răspund la întrebarea dacă mi-ar fi greu să nu fac o a treia olimpiadă sau nu”, a declarat Cătălina Ponor pentru Dolce Sport.

Dacă decide să-şi încheie cariera, Cătălina vrea să se apuce de antrenorat. Aşteaptă doar un semn de la Mariana Bitang pentru a da o mână de ajutor: “Dacă simt eu că e foarte bine aici, în ţară, da, de ce nu? Îmi place să spun că sunt mândră că sunt româncă şi că am reuşit să ridic steagul şi să cânte imnul pentru mine şi să cunoască o lume întreagă cine e România“.

Sursa şi VIDEO pe www.dolce-sport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: