Cătălina Ponor s-a alăturat campaniei “O amprentă pentru viață”

FOTO: Smallprint Daniela Man Facebook

FOTO: Smallprint Daniela Man Facebook

Tripla campioană olimpică la Atena și dubla medaliată olimpică la Londra, gimnasta Cătălina Ponor și iubitul ei, gimnastul Tommy Ramos, participant olimpic la Londra, s-au alăturat campaniei “O amprentă pentru viață”, inițiată de Smallprint România.

“Amprentarea” Cătălinei și a lui Tommy s-a întâmplat chiar sub ochii fanilor și ai presei sâmbătă 29 iunie, în magazinul Diverta din City Park Constanța și a fost posibilă cu ajutorul unui kit special, disponibil în exclusivitate în rețeaua magazinelor Diverta.

Campania “O amprentă pentru viață” își propune să ajute copiii defavorizați, abandonați de părinții biologici, aflați în grija unei Asociații din Dej. Cătălina Ponor și Tommy Ramos au răspuns pozitiv invitației de a se alătura campaniei și de a-și licita amprenta palmei pentru a-i ajuta pe acești copii.
Cu această ocazie, Cătălina va prezenta Kitul Magic adus în România de Smallprint și distribuit în exclusivitate de Diverta, cu ajutorul căruia pot fi luate amprentele palmei, a tălpii sau chiar a buzelor, în cele mai mici detalii.

Ceea ce diferențiază acest kit de altele este acuratețea de redare a amprentei, dar și faptul că soluția folosită este nontoxică și poate fi folosită la copii, încă din prima zi de viață. În plus, amprenta, odată imprimată pe hârtia specială din Kitul Magic, poate fi apoi transpusă pe argint pur și transformată în pandant.

Astfel, Cătălina și Tommy și-au donat amprentele palmelor, ce ulterior au fost transpuse pe un pandant de argint ce va fi licitat pe pagina de Facebook a Cătălinei.

Sursa: http://www.jurnal.md

Advertisements

2 responses to “Cătălina Ponor s-a alăturat campaniei “O amprentă pentru viață”

  1. haitchi 16 July, 2013 at 4:07 pm

    Si uite-asa, se formeaza bazele de date.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: