Catalina Ponor si Tommy Ramos, in vizita in Romania

FOTO: libertatea.ro

FOTO: libertatea.ro

Catalina Ponor si Tommy Ramos sunt acasa la campioana noastra, in aceste zile, si se bucura de dragostea lor care a inceput la Olimpiada de la Londra

 “Mama il iubeste, mama lui ma iubeste pe mine, este perfect”, a spus Catalina. Cu binecuvantare de la soacra din Puerto Rico si cu multa dragoste, tabloul este perfect. Catalina Ponor si Tommy Ramos traiesc o dragoste ca-n filme.

Iubitul Catalinei, gimnast specializat la inele se pregateste cu grija de proba inelului. Are de gand sa i-l ofere Catalinei. “In viitor, cand o sa terminam unele chestii, precum studiile, cu gimnastica, atunci ne vom concentra catre ale noastre“, a declarat Tommy Ramos.

Povestea lor de iubire a inceput la Olimpiada de la Londra si a inflorit, in ultima vreme. Cand romanca nu merge in Puerto Rico, vine iubitul portorican la ea. “Am mai fost vazuti asa, pe ici, pe colo, si atata timp cat la el, in Puerto Rico, am iesit de atatea ori, este normal ca atunci cand vine pe aici si eu am un eveniment sa vina cu mine“, a mai spus Ponor.

Si daca au fost zgarciti la vorba si la aparitii in vacantele din Romania, acum nu au mai tinut cont de nimic. Catalina a venit insotita de Tommy la un eveniment caritabil si au zambit tot timpul. Oricum relatia dintre campioana noastra si cel mai bun gimnast din America Centrala nu mai e un secret demult.

Ii despart cateva mii de kilometri. Iar timpul petrecut impreuna este foarte pretios. Pana acum, Catalina si-a modelat programul dupa cel al iubitului, care mai are inca multe concursuri.

Mai nou, si fosta campioana olimpica, mondiala si europeana are activitate. Acasa, la Constanta, e antrenor, la clubul Farul. Pana acum, a mai antrenat doar in Statele Unite.

Sursa si VIDEO : observator.tv

Advertisements

One response to “Catalina Ponor si Tommy Ramos, in vizita in Romania

  1. haitchi 16 July, 2013 at 4:20 pm

    Daca va fi antrenoare la Constanta, cat timp ii va mai ramane pentru Tommy?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: